VERZEKERING VAN EEN RIETEN DAK

Zorgeloos zijn met riet.

Gratis offerte aanvragen

Zeker zijn van je brandverzekering...

Veel mensen haken af voor een rieten dak omdat ze denken dat de brandverzekering de spuigaten zal uitlopen. Maar dat is tegenwoordig niet meer nodig want verzekeringsmaatschappijen zien nu ook in dat er geen verschil met een traditioneel pannendak is op vlak van brandveiligheid. Ze rekenen er dan ook niets extra voor aan. Indien je dit toch zo ervaart, kan je altijd terecht bij een partner van ons Verzekeringswinkel.net. Zij zullen je zeker verder kunnen helpen met een goede brandverzekering.


Brandgevaar en brandveiligheid

Een rieten dak met een gesloten dakconstructie is helemaal brandveilig. Dit dak zal smeulen bij brandgevaar en niet meer dan dat. Dit alles omdat er geen luchtcirculatie is onder het dak. Je kan zelfs stellen dat het brandveiliger is dan een traditioneel pannendak. Een open dakconstructie houdt iets meer brandgevaar in, maar ook daar valt het goed mee. Je kan op beide oren slapen.

 

Rieten dak bijgebouw

 

Rieten dak huis in het groen

 

Strodak tuinhuis en poolhouse

 

Carport rieten dak

 

Villa rieten dak

 

 

Rieten dak: voor- en nadelen

Isoleert een rieten dak goed? Hoe lang gaat het mee en hoe vaak moet zo'n strodak onderhouden worden? Misschien nog belangrijker: wat is de kostprijs? En is er geen brandgevaar? Kortom, lees rustig over alle voor-en nadelen van rieten daken en kom er alles over te weten.Een aanbouw met rieten dak?

Een rieten dak past echt op alles wat je maar wil: een nieuwbouw huis, een tuinhuis of poolhouse, een bijgebouw, een afdak, een carport, een prieel, een villa, een boerderij, een cottage, een chalet, een veranda,... Er zijn nu zelfs rieten muren!Rieten Daken Raggers

Wij zijn een klein familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Deze kennis willen we graag met iedereen delen, alsook onze passie voor riet. We maken gebruik van de beste materialen en hechten veel belang aan de ambacht van het leggen van een rieten dak.CONTACTEER ONS

Je kan altijd bij ons terecht voor:

- vrijblijvend advies / informatie over rieten daken
- gratis offerte voor onderhoud van je rieten dak
- gratis offerte voor nieuwbouw of renovatie van rieten daken

Vul onderstaand formulier in of contacteer ons via raggersrietendaken@gmail.com en 0470 35 62 22

*verplichte velden

OVER RIETDEKKER RAGGERS

Een klein familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Onze kracht ligt dan ook in een zeer flexibele service gebruikmakend van de beste materialen voor een scherpe prijs.

VOLG ONS

Facebook rieten daken Raggers Linkedin Dennis Raggers