VILLA MET RIETEN DAK

Chique en anders.

Gratis offerte aanvragen

Een unieke villa met een rieten dak?

Mooie grote huizen zijn vaak pas af met een dak op maat dat perfect past bij de sfeer van het gebouw. Iedere villa, zomerverblijf of buitenverblijf is anders en gaat van pastorij-stijl tot zeer modern. De vraag is dan of je contrast wil crëeren met je dak of net een ideaal plaatje met een zachte kleurencombinatie. Bij moderne woningen is een plat dak dikwijls eerste keuze. Maar wat doe je met een mooi zadeldak: ga je voor een leien dakbedekking? Of traditionele dakpannen? Misschien wel een rieten dak met allerlei hoekjes en kantjes?

Iedereen heeft vanzelfsprekend zijn eigen idee, stijl en voorkeur. Zo is een rieten dak heel apart en komt het niet zo vaak voor in vergelijking met dakpannen. Toch kan riet voor veel mensen net dat tikkeltje meer gevoel geven aan hun woning. Je kan er je stempel mee op je villa drukken. Je hoeft ook niet noodzakelijk een volledig rieten dak te leggen want de combinatie dakpannen en riet of een uitbouw met rieten dak zijn ook mogelijk. Denk verder ook aan een een tuinhuis of poolhouse met rieten dak of een afdak of prieel. Dit kan interessant zijn om je tuin of landhuis op te fleuren en uniek te maken.


Klaar voor een nieuw rieten dak? Enkele tips...

Als je plannen hebt om het dak van je villa te vervangen of een nieuwbouw te plaatsen, kan het nuttig zijn om je te verdiepen in de mogelijkheden en de voor-en nadelen. Vaak is je buikgevoel natuurlijk de eerste stap, maar verder zijn er tal van interessante en belangrijke weetjes. Indien je een rieten dak overweegt, kan je jezelf informeren over rieten daken: hoe lang gaat een rieten dak mee? Hoe zit het met de verzekering? Moet het vaak mosvrij gemaakt worden en wat is de prijs van een rieten dak per m²? Moest je daarna overtuigd zijn van het uitzonderlijke van riet, dan is de volgende stap het vinden van een betrouwbare rietdekker. Referenties van mensen met een rieten dak op hun woning zijn hier vaak de beste waardemeter. Let voornamelijk op de kwaliteit van het riet, de service en de afwerkingsgraad die aangeboden wordt. Tenslotte dien je dan nog één ding te doen: genieten in je villa, buitenverblijf of tuin!

Voor vrijblijvende raad of een gratis offerte kan je altijd bij ons (Rieten Daken Raggers) terecht.

 

Strodak bijgebouw villa

 

Rieten dak villa

 

Rieten dak grote villa

 

Villa met rieten dak

 

Unieke villa met rieten dak

 

 

Rieten dak: geheimen?

Sta je op het punt om een rieten dak te laten plaatsen? Informeer je dan goed zodat je geen zorgen hebt. Wat is de prijs per m² van een rieten dak? Is er brandgevaar en wat betekent dat voor mijn verzekering? Isoleert riet goed en wat is de levensduur? Kom alles te weten.Een poolhouse met rieten dak?

Een poolhouse met rieten dak naast je zwembad zorgt voor exotische warmte en uitstraling. Maar riet past uiteraard op alles wat je maar wilt: een bijgebouw, een cottage, een veranda, een prieel,... Iets wat bij je past? Ontdek alle mogelijkheden.Rieten Daken Raggers

Een klein familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in het plaatsen van nieuwbouw rieten daken voor onder andere luxe villa's en grotere woningen. Er wordt gebruik gemaakt van het beste riet gecombineerd met de authentieke ambacht van het rietdekken.CONTACTEER ONS

Je kan altijd bij ons terecht voor:

- vrijblijvend advies / informatie over rieten daken
- gratis offerte voor onderhoud van je rieten dak
- gratis offerte voor nieuwbouw of renovatie van rieten daken

Vul onderstaand formulier in of contacteer ons via raggersrietendaken@gmail.com en 0470 35 62 22

*verplichte velden

OVER RIETDEKKER RAGGERS

Een klein familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Onze kracht ligt dan ook in een zeer flexibele service gebruikmakend van de beste materialen voor een scherpe prijs.

VOLG ONS

Facebook rieten daken Raggers Linkedin Dennis Raggers