TUINHUIS EN POOLHOUSE MET RIETEN DAK

Riet in je tuin of naast je zwembad.

Gratis offerte aanvragen

Je tuin droomt van een rieten dak...

43% van de Belgische gezinnen heeft een tuinhuisje, tuinprieel of eiken bijgebouw. En als je ze op een rijtje zet, lijkt 90% ervan heel hard op elkaar. Jammer, want een tuinhuis of poolhouse kan je woning en tuin net opfleuren... en misschien zelfs uniek maken. Bij de keuze van dakbedekking komen traditionele dakpannen of dakplaten vaak op nummer één. Toch droomt dat stukje natuur naast je huis misschien van een duurzaam en milieubewust dak voor het tuinhuis: een rieten dak. Dit natuurproduct kan de harmonie in je tuin versterken en je meteen ook een zuiders, warm gevoel geven.


Overtuigd van riet op je tuinhuis? Enkele handige tips...

Als het riet je kan bekoren kan je je nog verder informeren over rieten daken indien je dat wenst: moet een rieten dak vaak onderhouden worden? Wat kost het per m²? Is het brandveilig? En is riet effectief duurzaam en milieugezind?

Ken je iemand die een rieten dak op zijn tuinhuis of poolhouse heeft? Ga er dan eens langs en vraag naar zijn ervaring. Op die manier kan je een goeie, kwalitatieve rietdekker vinden met een competitieve prijs. Een tuinhuis is vaak ook niet zo groot wat oppervlakte betreft en daarom is het nuttig om een solide referentie te hebben van een kennis. Net als bij traditionele dakpannen is het ene rieten dak ook het andere niet. Let op kwaliteit van het riet en op graad van afwerking. Eens je een professionele rietdekker gevonden hebt naar je hart, kan je nog maar één ding doen: wegdromen bij een poolhouse of tuinhuis met rieten dak!

Wij (Rieten Daken Raggers) helpen je graag verder met vrijblijvend advies of een gratis offerte.

 

 

Tuinhuis met traditioneel rieten dak

 

Poolhouse met rieten dak en zwembad

 

Tuinhuis met rieten kap - hout

 

Tuinhuisje met strodak

 

Tuinhuis rieten dak en houten balken

 

 

Plannen voor een rieten dak?

Wat is de levensduur van zo een rieten dak? Isoleert het wel naar behoren? En ook enorm belangrijk: wat is de kostprijs per m²? Is het wel brandveilig? Heeft dit impact op mijn brandverzekering? Kortom, veel info! Ontdek het allemaal en voel je zeker van je plannen.Een afdak met rieten dak?

Een tuinhuis met rieten dak is geweldig, maar een rieten afdak brengt ook sfeer. Er zijn heel veel mogelijkheden: een bijgebouw, een nieuwbouw of bestaand huis, een carport, een prieel, een groot huis, een boerderij, een cottage, een fermette, een veranda,...Rieten Daken Raggers

Wij zijn een klein familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Deze kennis willen we graag met iedereen delen, alsook onze passie voor riet. We maken gebruik van de beste materialen en hechten veel belang aan de ambacht van het leggen van een rieten dak.CONTACTEER ONS

Je kan altijd bij ons terecht voor:

- vrijblijvend advies / informatie over rieten daken
- gratis offerte voor onderhoud van je rieten dak
- gratis offerte voor nieuwbouw of renovatie van rieten daken

Vul onderstaand formulier in of contacteer ons via raggersrietendaken@gmail.com en 0470 35 62 22

*verplichte velden

OVER RIETDEKKER RAGGERS

Een klein familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Onze kracht ligt dan ook in een zeer flexibele service gebruikmakend van de beste materialen voor een scherpe prijs.

VOLG ONS

Facebook rieten daken Raggers Linkedin Dennis Raggers