RIETEN DAK OP MAAT

Op ieder potje past wel een rieten dekseltje ;-).

Gratis offerte aanvragen

Van speciale luxe villa's tot pittoreske torentjes...

Een speciaal verzoek? Niets is te gek voor ons en we houden van uitdagingen. Ieder dak is namelijk anders en dat maakt het telkens weer zo interessant. Bij maatwerk denken we aan torentjes of speciale dakramen met vele hoekjes en kantjes. Wees er maar zeker van dat bijna alles mogelijk is en dat we graag creatief willen meedenken over het project. Een korte brainstorm of tekening kan vaak al wonderen doen.

Riet is sfeer scheppen, en daar hoort professionele begeleiding bij. Die kunnen wij je ongetwijfeld bieden. Veel mensen denken dat bij een rieten dak veel komt kijken en daarom kiezen ze vaak voor klassieke dakpannen. Wij willen je op het hart drukken dat dit niet zo is en informeren je graag over rieten daken: onderhoud en ontmossing, levensduur, brandverzekering, isolatiewaarde,... Op die manier kan je met een gerust hart beginnen aan een mooi riet-project. Graag maken wij voor u een gratis, vrijblijvend voorstel op maat op.

 

Rieten dakkapel op maat

 

Rieten dak en rieten muur

 

Maatwerk rieten dak met dakpannen

 

Rieten dak Planckendeal - maatwerk

 

Rieten gewoven muur op maat

 

 

Alles weten over rieten daken?

Hoe lang gaat een rieten dak mee en hoe vaak moet zo'n strodak onderhouden worden? En wat kost je dat in zijn totaliteit? Wat met brandgevaar? Veel stof tot nadenken dus! Kom alles snel te weten zodat je zonder zorgen aan je riet-project kan beginnen.Een prieel met rieten dak?

Een mooie prieel in je tuin krijgt net dat tikkeltje extra charme met een rieten dak erop. Maar er zijn ontzettend veel rieten daken: een tuinhuis of poolhouse, een bijbouw, een afdak, een carport, een villa, een boerderij, een cottage,... Iets interessants voor jou?Rieten Daken Raggers

Wij zijn een klein rietdekkersbedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Deze kennis willen we graag met iedereen delen, alsook onze passie voor riet. We maken gebruik van de beste materialen en hechten veel belang aan de ambacht van het leggen van een rieten dak.CONTACTEER ONS

Je kan altijd bij ons terecht voor:

- vrijblijvend advies / informatie over rieten daken
- gratis offerte voor onderhoud van je rieten dak
- gratis offerte voor nieuwbouw of renovatie van rieten daken

Vul onderstaand formulier in of contacteer ons via raggersrietendaken@gmail.com en 0470 35 62 22

*verplichte velden

OVER RIETDEKKER RAGGERS

Een klein familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Onze kracht ligt dan ook in een zeer flexibele service gebruikmakend van de beste materialen voor een scherpe prijs.

VOLG ONS

Facebook rieten daken Raggers Linkedin Dennis Raggers