BIJGEBOUWEN MET RIETEN DAK

De warmte van hout en riet.

Gratis offerte aanvragen

Stijlvolle bijgebouwen met een rieten dak, het perfecte huwelijk!

Een (eikenhouten) bijgebouw in je tuin kan in één klap je hele woning opfleuren. Plaats daar dan nog een rieten dak op en wij geloven dat het helemaal af is. De natuurlijke materialen versterken elkaar en zorgen voor nog meer charme en warmte. Dit kan gaan van kleine tot grote bijgebouwen, in eikenhout of andere soorten, van tuinhuis tot poolhouse, van buitenkeuken tot overdekt terras, van carport tot schuur. Alles is mogelijk.

Ondertussen hebben we al meer dan 100 jaar ervaring in het leggen van ambachtelijke rieten daken. Sinds enkele decennia ligt onze focus echter ook op het volledig opleveren van prachtige houten bijgebouwen, uiteraard met een mooi rieten dak erop. Wij leveren het project van a tot z op. Na een verkennend telefonisch gesprek waarbij alle afmetingen, materiaalkeuzes enzovoort besproken worden, gaan we over tot een tekening of 3D-voorstelling. U hebt natuurlijk alle inspraak en zo komen we uiteindelijk tot een bijgebouw op maat en helemaal volgens uw wensen.

Vraag gerust vrijblijvend advies of een gratis offerte bij ons (Rieten Daken Raggers).

 

Rieten dak woning en bijgebouw

 

Rieten dak huis in het groen

 

Rieten dak aanbouw in de zon

 

Rieten dak woning

 

Rieten daken bijgebouw of bijbouw

 

 

Alles weten over rieten daken

Wat is de isolatiewaarde van een rieten dak? Hoe lang gaat het mee en hoe vaak moet zo'n strodak onderhouden worden? Misschien nog belangrijker: wat is de kostprijs? En is er geen brandgevaar? Kortom, lees rustig verder en kom alles te weten over riet!Een tuinhuis met rieten dak?

Een rieten dak past perfect op een nieuwbouw huis of bestaande woning, maar er zijn tal van andere mogelijkheden: een tuinhuis of poolhouse, een aanbouw, een afdakje, een carport, een prieel, een villa, een boerderij, een cottage, een chalet, een veranda,...Rieten Daken Raggers

Wij zijn een klein familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Deze kennis willen we graag met iedereen delen, alsook onze passie voor riet. We maken gebruik van de beste materialen en hechten veel belang aan de ambacht van het leggen van een rieten dak.CONTACTEER ONS

Je kan altijd bij ons terecht voor:

- vrijblijvend advies / informatie over rieten daken
- gratis offerte voor onderhoud van je rieten dak
- gratis offerte voor nieuwbouw of renovatie van rieten daken

Vul onderstaand formulier in of contacteer ons via raggersrietendaken@gmail.com en 0470 35 62 22

*verplichte velden

OVER RIETDEKKER RAGGERS

Een klein familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Onze kracht ligt dan ook in een zeer flexibele service gebruikmakend van de beste materialen voor een scherpe prijs.

VOLG ONS

Facebook rieten daken Raggers Linkedin Dennis Raggers