AFDAK, CARPORT EN PRIEEL MET RIETEN DAK

Warmte en gezelligheid gegarandeerd.

Gratis offerte aanvragen

Lekker droog op je terras onder een heerlijk rieten afdak, carport of prieel...

Contrast creëren met je woning door een rieten afdak of prieel te plaatsen, supergezellig. Bovendien zit je uiteraard helemaal droog en kan je in alle rust genieten van de natuur op je terras. Een carport of prieel kan tevens zorgen voor een leuk plaatsje in je tuin waar je ten allen tijden terecht kan. Een kwalitatief rieten dak kan net dat tikkeltje extra aan je tuin geven. Samen met jou bekijken we wat de beste optie is en waar je naar op zoek bent.

Riet is sfeer scheppen, en daar hoort professionele begeleiding bij. Die kunnen wij je ongetwijfeld bieden. Veel mensen denken dat bij een rieten dak veel komt kijken en daarom kiezen ze vaak voor klassieke dakpannen. Wij willen je op het hart drukken dat dit niet zo is en informeren je graag over rieten daken: onderhoud en ontmossing, levensduur, brandverzekering, isolatiewaarde,... Op die manier kan je met een gerust hart beginnen aan een mooi riet-project. Graag maken wij voor u een gratis, vrijblijvend voorstel op maat op.

 

 

Afdak strodak in de tuin

 

Carport met rieten kap

 

Carport met strooien dak

 

Prieel met strodak

 

Rieten afdak en poolhouse

 

 

Een rieten dak zonder zorgen

Wil je een rieten dak laten plaatsen? Informeer je dan best eerst zodat je zonder zorgen kan starten aan je project. Wat is de kostprijs per m² van een rieten dak? Is het wel brandveilig en is de verzekering duurder? Wat met onderhoud en levensduur? Kom alles te weten.Een tuinhuis met rieten dak?

Een authentiek tuinhuis met een kwalitatief rieten dak erop... dat klinkt als muziek in de oren. Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk: een bijgebouw, een cottage, een boerderij, riet op maat, een veranda,... Iets tussen voor jou? Ontdek alle mogelijkheden.Rieten Daken Raggers

Een klein familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in het plaatsen van nieuwbouw rieten daken en onderhoud - reparaties ervan. In slechts enkele uren tijd ziet je rieten dak er weer uit als nieuw en kan je rekenen op een lange termijn service.CONTACTEER ONS

Je kan altijd bij ons terecht voor:

- vrijblijvend advies / informatie over rieten daken
- gratis offerte voor onderhoud van je rieten dak
- gratis offerte voor nieuwbouw of renovatie van rieten daken

Vul onderstaand formulier in of contacteer ons via raggersrietendaken@gmail.com en 0470 35 62 22

*verplichte velden

OVER RIETDEKKER RAGGERS

Een klein familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Onze kracht ligt dan ook in een zeer flexibele service gebruikmakend van de beste materialen voor een scherpe prijs.

VOLG ONS

Facebook rieten daken Raggers Linkedin Dennis Raggers